FLOW & CHILLKORT

295 kr exkl moms

En ask fylld med 30st fyll-i-kort, ”Flow & Chillkort”, där man svarar på frågor om sej och sitt företag. Frågor om mål, drömmar, hälsa, guldkanter, 1:a hjälpen om man blir sjuk, kundvård mm.

Så har man sin planering i en ask som kan ligga framme eller följa med i väskan för att påminna om planen, vägen framåt för mer flow och chill på jobbet. Korten är i vykortsformat och har en härlig skrivbar baksida.

Frakt ingår i priset. 3-5 dagars leveranstid.

Artikelnr: 1555 Kategori: Tagg:

Beskrivning

Planera för mer flow och chill på jobbet genom att fylla i frågekorten. När målet med resan är tydligt blir jobbet lättare, meningsfullt och energirikt.

Den här asken är fylld med 30st fyll-i-kort, ”Flow & Chillkort”, där du svarar på frågor om dej och ditt företag. Frågor om mejvård, guldkanter, kundvård, 1:a hjälpen om du blir sjuk, drömmar mm.

Gör du planering som hamnar i byrålådan?
– Den här asken kan du låta ligga framme eller följa med i väskan för att peppa dej och påminna om planen. Din väg, dina mål för mer flow och chill på jobbet. Minns det du planerar!

Frakt ingår i priset. 3-5 dagars leveranstid.

Korten är i vykortsformat (A6) och har en framsida med en frågeställning och en baksida där du fyller i dina svar. Boxen som medföljer har genomskinligt lock så det för tillfället viktigaste kortet kan läggas överst för att påminna om din väg. Några kort är tänkta att sändas vidare till ditt framtida jag eller någon du gillar.

Made in Sweden
Design: Jenny Sandfors, InternetForm AB i Bollnäs
Tryck: VariTryck i Vilhelmina
Box: Grycksbobox i Stockholm

Flow & Chillkort  -minns det du planerar.

Läs mer om produkten »

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “FLOW & CHILLKORT”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + ett =