Skräddarsydd webbutik för småföretag som har stora visioner för sin verksamhet

Vill du öppna webbutik men blir överväldigad av allt som behöver göras?

Om du är en eldsjäl som inte vill bli en i mängden och upplever att det är svårt att komma igång med e-handel trots att du vet vilken skillnad det skulle göra för att nå ut och öka försäljningen beror det på att du saknar överblicken för vad som är viktigt för just dig.

Känner du igen dig i något av det här:

» När du söker information om att öppna en e-handel blir du matt av alla tekniska termer och beslut som ska fattas, så du börjar tvivla på hur du ska orka.

» Du har börjat skapa din webbutik själv men kört fast och känner att designen inte speglar ditt företags själ och hjärta. Det är något som saknas, men vad?

» Du vill ta hjälp med att öppna en webbutik, men vet inte var du ska börja och i vilken ordning saker och ting bör göras och det får dig att känna dig stressad.

Jenny Sandfors, webbutvecklare. Webbutik i Woo.

Om du känner att det är svårt att komma igång med e-handel är du inte ensam. Många stressar över tekniken och försöker lösa det genom att googla och testa sig fram, men det kan vara svårt att få grepp om helheten och vad som är viktigt på riktigt.

Och jag förstår dig!

Jag minns när vi renoverade köket själva. Vi visste inte vilka detaljer som var viktiga och det var ovärderligt att kunna fråga en sakkunnig snickare som steg för steg gav råd som:

– Lägg ingen tid på den här detaljen, den kommer ingen någonsin se!

eller…

– Nu är det noga, mät en extra gång, så det blir rätt från början!

Som din webbutvecklare förväntar jag mig inte att du ska ha svaren. Jag guidar dig genom teknik- och designbeslut så att din e-handel blir precis som du drömmer om, även om du har svårt att sätta fingret på visionen just nu.

Med 20 års erfarenhet har jag hjälpt många småföretagare att skapa hemsidor och webbutiker som verkligen speglar deras personlighet och unika stil så att de känner sig nöjd och stolt över sin webb.

Det skapar förtroende hos besökarna, attraherar rätt kunder och ökar kundnöjdheten när vi ger en sann bild av företaget, produkterna och tjänsterna så att kunden vet vad som kan förväntas.

Låt oss visa världen vad du kan erbjuda, din grej!

Med rätt verktyg kan du hitta dina drömkunder och öka försäljningen i ditt företag. Och du, systemen du behöver är skapade för att vara användarvänliga så du behöver inte vara ”techy” för att bemästra dem. Jag lovar! Jag visar dig hur du tar dig an de funktioner och finesser som behövs i just ditt företag. En webbutik ska attrahera dina drömkunder och fungera som ditt säljteam så att du når ut med din grej och får en pengamaskin som genererar intäkter dygnet runt.

Vill du också höra plinget av nya beställningar medan du tar en promenad eller kopplar av med en bok?

Sälj din grej så du kan leva på det du älskar att göra

Att jobba med det du tycker om bidrar till din mentala och emotionella hälsa, minskar stress och ökar ditt lyckokonto.

}

Känn friheten i att vara onlineföretagare

Flexiblare arbetsvillkor ger dig möjlighet att välja dina arbetstider. Kanske vill du, som jag, jobba fyra dagar i veckan?

Öka dina intäkter utan att jobba ännu mer

Webbutiken ger dig en affärsmodell med automatiserad försäljning så att kunder kan handla även när du har fredagsmys.

Generera intäkter i egen webbutik, så här kan jag hjälpa dig:

Boka möte
01

Jag vill att din e-handel ska reflektera din grej och din unika stil, vision och energi. Du vill inte vara en i mängden, därför hjälper jag dig hela vägen till en skräddarsydd webbutik så att du sticker ut som den stjärna du är!

02

Som din webbutvecklare och projektledare ser jag till att tekniken kommer på plats steg för steg så att webbutiken kan ta emot ordrar och öka dina intäkter.

03

Jag gillar att förenkla, förklara och skapa ett tryggt rum där du kan ställa alla dina frågor. Du lär dig ta hand om webbutiken samtidigt som jag skapar den åt dig.

Här köper du inte bara en digital lösning, du investerar i ett hem för ert varumärke och kunder, som hjälper dig nå ut och skapa förtroende på er marknad.

Byggstenar i din webbutik

WooCommerce (Woo) är en komplett e-handelsplattform som används i WordPress. Här frå du hemsidan och webbutiken i samma system. Obegränsat antal produkter, betallösning, orderhantering, rabattkoder, statistik, säkerhetsskydd, fraktalternativ. Woo är en webbutik med extra allt!

Det kostar inget att använda grundstommen i Woo. Det finns många extra program att köpa till om du i framtiden vill utöka några funktioner (plugins) i systemet. 

woocommerce logo

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Alla soloföretagare behöver en Jenny, utan henne skulle min väg till⁣ onlineföretagandet varit så mycket krokigare än vad den är nu.⁣
100% nöjd kund”

AnnKatrin Noreliusson, Familjebalans

Så här gör vi

Planering & strategi

Du får fylla i ett formulär med frågor som hjälper mig att förstå dina mål. Vi möts sedan i ett uppstartsmöte där vi idéar och diskuterar. Du får en tydlig roadmap och tillgång till kundportalen.

Unik design

När jag fått en bild av din grej & vision skapar jag en designskiss. Jag utgår inte från färdiga mallar utan skräddarsyr webbdesignen i nära dialog med dig. Som en kund sa:
”Jag säger vad jag känner och du ger det en form! Älskar´t!”

Produktion

Nu är det dags att göra inställningar för frakt och orderhantering, installationer och skapa undersidor + butikssidor i din stil. Grundläggande sökmotoroptimering ingår och sidorna blir mobilanpassade.

Integrationer

Webbutiken kopplas ihop med valfri betallösning för att ta betalt online. Kanske har du en fysisk butik med t ex kassasystemet Zettle, då kan vi samköra lager och viktig info mellan systemen.

Pepp & stöd

Visst ska vi ha kul på vägen? Du får pepp och stöd för att lära dig hantera webbutiken under vår resa tillsammans.

Sen är det dags för dig att fylla din webbutik med dina fantastiska produkter! Har du redan produkter i ett annat system? Då kan det vara möjligt att importera därifrån.

y

Genomgång & Lansering

Dokumentation för din webbutik ingår och en genomgång av WordPress, Divi och Woo i ett 1:1 coachingmöte online.

När webbutiken lanseras är det dags för oss att fira tillsammans! 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Jenny är inkännande och jättebra på att kartlägga vad man behöver hjälp med och sen föreslå bästa sättet att realisera det.⁣
Tove Larsson, Brokig

Du får en tydlig roadmap för projektet

Webbutikspaketen är designade för att du steg-för-steg ska veta vad du behöver göra och hur du gör det.

Slösa ingen mer tid på teknik som strular! Nu sätter vi upp ett system som fungerar och automatiserar ditt sälj. Boka din plats här och ta första steget till en webbutik med hjärta.

"

1:1 coaching – Ett varmt rum för dig och dina frågor!

I det här paketet har vi fullt fokus på ditt företag. Jag vill ge dig ett varmt coachingrum där du känner dig:

Trygg i att våga fråga om allt!

Bekväm med tekniken, vi reder ut hur den kan jobba för dig. Vi pratar svenska inte tekniska!

Förväntansfull över att vi ska reda ut det som känns krångligt. Min ambition är att förenkla och hitta genvägar.

Bonus, kursmodul

Bonus » Kursmodul

» Skapa ett erbjudande som säljer.

» Det här behöver finnas på din själfulla säljsida.

» Få hjälp med säljande texter hos ChatGPT.

» Starta ett värdebrev / inspirationsbrev / nyhetsbrev att längta efter!

» Checklistor som hjälper dig på vägen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Jag kommer inte tveka en sekund att anlita Jenny igen framöver och rekommenderar henne varmt till alla som behöver hjälp. Hon är trevlig, professionell, engagerad och lätt att jobba med.
Janine Laag, Lumeah Photography

Kom igång

Boka ett uppstartsmöte genom att välja en tid som passar dig i min bokningskalender. Priset för säljtunnelpaketet är:

15 500:-

exkl moms

Vi jobbar tillsammans under max ett kvartal.

"
Jenny Sandfors, InternetForm AB

Varma hälsningar från
Jenny Sandfors

jenny@internetform.se
InternetForm AB