Vilken webbhjälp behöver du i höst?

Webbutveckling

Dags för en ny webb, butik, kursportal eller säljtunnel? I de här paketen hjälper jag dig med nyproduktion från start till slut.

Nå ut online

Vill du automatisera, digitalisera och växa online? Jag har jobbat som webbutvecklare i över 20år och kan hjälpa dig med hemsidan, webbutiken, kursportalen och säljtunnel. 

Jenny Sandfors InternetForm - planerar webbjobb

Så här går det till

1). Lära-känna-samtal, 15min

Vilken väg vill du ta i den digitala världen? Vi ses i ett kort onlinemöte för att prata ihop oss om hur jag kan hjälpa dig. 

j

2). Offert & Avtal

Jag skriver offert och om du godkänner den gör vi en high five och kör igång vårt samarbete.

3). Uppstartsmöte

Vi ses i ett möte online för att på djupet gå igenom projektet. Vi idéar och planerar tillsammans. 

4). Produktion

Jag skapar det vi kommit överens om och vi pratar regelbundet ihop oss över mejl och onlinemöten.

5). Överlämning

Dokumentation och genomgång ingår.

Paket & Priser 2022

Hemsida & Webbutik

En hemsida kan idag vara så mycket mer än ett skyltfönster. Jag vill ta till vara på kluriga tillvägagångssätt för att du ska få en bra grund att stå på, ett eget digitalt hem som ger ett värde för dina kunder och inkomst för dej.

WordPress är ett uppdateringsverktyg som hjälper dej hålla hemsidan levande och funktionsrik. I det här paketet ingår det fantastiska designverktyget Divi som annars kostar 89$/år (se den korta videon).

Jag hjälper dig hela vägen fram till en mobil- och läsplatteanpassad hemsida och webbutik med en design som visar vad du står för. Grundläggande sökmotoroptimering av 5st undersidor ingår. Du lägger själv upp dina produkter i butiken. Vi träffs vid 3 tillfällen online varav ett tillfälle innehåller en timmes genomgång av WordPress, Divi och WooCommerce. Du behöver lägga egen tid på att lära dig systemen för att komma igång och jobba som e-handlare.

37 700:-

Kursportal i New Zenler

Vill du sälja kurser eller bygga upp en medlemstjänst online?

New Zenler är ett allt-i-ett-system. Här kan vi bygga webbkurser, göra säljtunnlar, hålla onlinemöten, ladda upp videos, prata i eget community med mera. New Zenler sköter uppdateringar av mjukvara, hårdvara och tar backup.⠀

Jag hjälper dig att sätta upp kursportalen, översätta till svenska, koppla på en egen domän, skapa din första kurs, säljsida, betalsida och sätta upp en säljtunnel.

Vi träffs vid 3 tillfällen online varav ett tillfälle innehåller en timmes genomgång av New Zenler. Du behöver lägga egen tid på att lära dig systemet för att komma igång och jobba som kursskapare.

37 700:-

Säljtunnel

Drömmer du om att sälja mer online för att växa som företagare och dela din vision? En säljtunnel hjälper dej att komma närmare kunder som verkligen VILL och KAN jobba med dej.

I slutet av din säljtunnel säljer du din grej, det som dina drömkunder längtar efter och väntat på.

Jag delar mitt recept med enkla metoder och digitala verktyg (MailerLite eller New Zenler) som kan göra mästerverk i ditt företag. En säljtunnel med hjärta. Vi träffs vid 3 tillfällen online.

 

25 000:-

Alla priser anges exkl moms. Divi ingår i hemsidespaketet! Kostnader för domän, webbhotell, New Zenler, ev betalplugins eller annan programvara ingår ej.

Behöver du några förkunskaper?

Ja, för att sköta din hemsida, webbutik, säljtunnel eller kursportal när den är klar behöver du grundläggande dator- och onlinekunskaper. I paketen ovan ingår en timmes genomgång av respektive system, men du behöver även lägga egen tid på att lära dig systemen.

Behöver du vara aktiv under projektet?

Ja, även om jag gör det mesta rent tekniskt behöver vi prata ihop oss,  material behöver plockas fram och olika beslut ska tas. Vi mejlar mellan varandra och ses i onlinemöten.

Jag kontaktade Jenny då jag behövde proffshjälp med att skapa en webbutik och göra några justeringar på hemsidan. Det var enkelt att jobba med Jenny. Hon förstod lätt problematiken och presenterande löpande bra lösningar som jag själv inte hade kommit på. Hon delade generöst med sig av texter och annan information som var viktig för mig och för min webbutik. 
Rekommenderar Jenny varmt och tvekar inte att kontakta henne igen när behov uppstår.
Jaana Norén

Grundare, Healingstugan

Jag behövde hjälp med webbutveckling, bland annat med att bygga ihop ett api med min wordpress-sajt - sånt där som är rena grekiskan för mig men som Jenny löste på ett kick. Är supernöjd att jag valde att samarbeta med InternetForm AB och kan varmt rekommendera Jenny. 🌟

Maria Lofors

Redovisningskonsult, Jomalo AB

När jag fick uppdraget att fixa en hemsida åt Gävleborgs köpmannaförbund var valet enkelt, självklart tog jag hjälp av Jenny på InternetForm.
Jenny är lätt att samarbeta med. Hon fixar och donar så allt ska bli så bra som möjligt och förstod alltid vad jag var ute efter trots att jag inte alltid visste själv. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan med varm hand rekommendera Jenny och InternetForm!

Malou Sköld

Samordnare, Bollnäsdraget

Det här paketet kan jag verkligen rekommendera. Jag var med under dagen och fick handfasta bra tips och råd och jag lärde mig själv mycket.

Det underlättade enormt att ha Jenny vid min sida som hjälpte mig med alla mina frågor.

Sarah Appeltoft

Sömmerska, Satyg

Att anlita Jenny och InternetForm för att hjälpa mig med min hemsida är den bästa investeringen jag har gjort för mitt företag. Hon har sparat mig mycket tid och stress och jag ser att arbetet ger resultat. 

Jenny tog hänsyn till alla mina önskemål och rättade till mycket ’behind the scenes’ för att få hemsidan att fungera bättre. Hon var tydlig med hur mycket tid hon behövde så jag behövde inte oroa mig för min budget. När hon var klar med sitt arbete fick jag en tydlig lista med vad jag kunde jobba med för att fortsätta själv (vilket var precis vad jag ville få).

Jag ser nu att flera kunder redan har börjat hitta mig genom min hemsida, vilket jag är säker på är tack vare Jenny.

Jag kommer inte tveka en sekund att anlita Jenny igen framöver och rekommenderar henne varmt till alla som behöver hjälp. Hon är trevlig, professionell, engagerad och lätt att jobba med.

Janine Laag

Fotograf, Lumeah Photography