2022 – Vad har du för digitala planer?

Artiklar

Boklansering

Kom och fira boksläpp med mig!  🎉 🎈⁣

På onsdag lanseras boken “Bipolär, fånge i min egen historia. Från hopplöshet till livsglädje.”⁣ som jag har skrivit. Ja, InternetForm har även blivit bokförlag.

Cover Reveal – jag vill visa dig det lite speciella omslaget live och berätta varför det ser ut som det gör. Du får höra mer om boken, bipolaritet och varför det blev en bok.⁣

När: Onsdag den 21 april kl 19:00⁣

Anmäl dig här »

Bipolär, fånge i min egen historia
Jenny Sandfors, webbutvecklare

Hej! Jenny Sandfors här.
Jag hjälper själfulla entreprenörer med det digitala så de får tid att göra sin grej.
…det är min tårtbit för mer flow och chill i världen! Här samlar jag artiklar om själfullt entreprenörskap och webbhjälp. Välkommen!

Läs fler artiklar

Lär känna mig i varumärkespodden

Lär känna mig i varumärkespodden

Vill du veta mer om mig innan du skickar en förfrågan om att jobba ihop med det digitala? Då kan du lyssna på det här poddavsnittet.

Energibalans på jobbet

Energibalans på jobbet

Hur viktigt är det för dig att skapa ett hållbart företag? Hållbart för dig som människa? Som egen företagare har vi stor frihet. Den vill jag ta tillvara på! Det är viktigt eftersom friheten är min drivkraft. Så här skapar jag energibalans på jobbet för att hålla hela vägen hem.

Skapa ditt lönsammaste år 2021

Skapa ditt lönsammaste år 2021

Vill du göra ditt år 2021 till det lönsammaste år du haft i ditt företag? Förra året innebar utmaningar av ett helt nytt slag som ingen av oss var beredda på. Men nu stänger vi dörren om 2020. Vi tar med oss alla lärdomar och siktar på att göra 2021 så mycket bättre....