Vilken webbhjälp behöver du i höst?

Om

Hej, jag har jobbat online sen 1996 och älskar det lika mycket idag. Vill du växa online och få hjälp med de digitala bitarna?

Själfullt entreprenörskap

Jag brinner för onlineföretagande och speciellt själfullt entreprenörskap där hjärtat får minst lika stor plats som det logiska tänkandet. Mina kunder brinner för sin grej och det är en ynnest för mig att få hjälpa till med de digitala bitarna. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Vill du veta mer om mig innan du skickar en förfrågan om att jobba ihop med det digitala? Då kan du lyssna på det här poddavsnittet när jag gästar Malin Hammar-Blomwall:

Jenny Sandfors, webbutvecklare

Om mig

Norrlänning som älskar tystnaden, vidderna och allt vackert att vila ögonen på i fjällen. Bor i Hälsingland men åker hem till stugan i Vilhelmina så ofta jag kan. Mamma till två härliga tonåringar och gift med Tomas som också är delägare i företaget. Vi bor i villa där även två katter huserar, Mästertussan & Sally.

På 90-talet jobbade jag online på ett distansutbildningsföretag (UKD) där vi skapade kursmaterial och handledde elever runt om i landet.

Läste informations- och medievetenskap – Webbproducentprogrammet – på Högskolan i Kalmar och genom åren har det blivit många kurser, föreläsningar och medlemstjänster där jag fyllt på mina kunskaper. Älskar att lära nytt! 

För 17 år sen startade jag InternetForm. Då bodde vi i Kalmar. Idag driver jag företaget från ett fantastiskt företagshotell i Bollnäs där jag har ett gäng korridorskollegor att fika med om morgnarna. Omger mig med härliga entreprenörer online som jag kallar mina kollegor t ex i medlemstjänsten The inner circle hos Malin Hammar Blomwall och Solopreneur som drivs av Jill Nyqvist. Så värdefulla guldgruvor både med kunskap och gemenskap för att växa och skapa kraft.

 

Onlineföretagare

Jag jobbar mestadels online. Vill du jobba med mig kommer vi ses i videomöten och skicka många mejl till varandra.

Jag gillar att byta arbetsplats för en dag eller två. Det är det härliga med att vara platsoberoende. Kanske möter du mig från utekontoret eller ett hotellrum med magisk utsikt någon gång.

i

Affärsidé

Kort: Webbhjälp för entreprenörer som vill växa och få tid för mer flow och chill på jobbet. Jag vill att du ska känna dig trygg med tekniken så den kan hjälpa dig i ditt företagande.

Ännu kortare:
Gör din grej så hjälper jag till med det digitala.

Superkort: Webbyrå.

Mission

”Alla är en pusselbit,
det börjar inifrån och ut”

Jag tror på ödmjuka affärer där vi som är entreprenörer och våra företag mår bra inifrån och ut. Då kan vi lyfta varandra och samarbeta, utbyta energi.

Vill du veta hur? Följ min blogg, där skriver jag om min resa.

Stipendium och artiklar

Irisstipendiet 2007.

Irisstipendiet 2007. Stipendiet tilldelas ”framåtsträvande kvinnor” som visar prov på en extraordinär förmåga och drivkraft och som bedöms ha vilja och goda möjligheter att nå sitt mål.

Under en högtidlig ceremoni på Chalmerska huset i Göteborg fick jag och min distanskollega Sara Idenfors 150 000kr från Irisstipendiet.

Senare fick vi även ett stipendium från Företagarna för samma idé. Vi tog fram en prototyp,  en digital kopia av Hotell Wilhelmina för onlinekonferenser.

 

Solopreneurspodden. Att kliva fram och äga sin berättelse. Lyssna »

The brand expert podcast. Personligt varumärke online. Lyssna »

Hej företagare. Bollnäs kommun. Läs »

Videointervju. Personal Brand Story. Se »

Inspiratör i Amelia. Amelia. Läs »

Företagande för framtiden. Ljusnan. Läs » 

Stipendium. Ljusnan. Läs » 

Vågade förverkliga sin dröm. Ljusnan. Läs » 

Bollnäsbloggen. BollnäsNytt. Läs » 

Bloggar hjälper Vilhelmina bli mindre. InternetworldLäs » 

Veckans Hetaste. driftig.nu. Läs »

Digitalt samarbete gav stipendium. VF. Läs » 

Vilhelmina kan ersätta Norrmalmstorg på Monopolbrädet. VF. Läs »

Första dagen på jobbet. Ljusnan. Läs »

Referensjobb genom åren

10 Småföretagare

– Blissum
– Brokig
– Skönhetens väg
– Bergmans fisk & vilt
– Walk in Beauty
– VästerbottensSåpa
– Eldmark
– Växbo Café
– Snickeri Tallkotten
– Familjebalans

10 Större företag

– BRUKS Mobile
– EcoLog
– Brunner
– Vattenfall
– Kompetensgruppen
– Visionael
– Svenska skolan i Moskva
– Swedish school of Beijing
– Scandinavian school of Brussels
– Trafikverket

10 organisationer

– SVT, Sveriges Radio, UR
– Kommunalförbundet Hälsingland
– Fjällvägen
– Bollnäs kommun
– Folket Hus Vilhelmina
– Centerpartiet Robertsfors
– Centerpartiet Vilhelmina
– Västerbottens läns landsting
– Upptäck KomTek
– Region Gävleborg

Jag anlitade Jenny för att bygga en ny hemsida från grunden och köpte också ett paket med timmar för att skapa fler digitala tjänster som webbkurser.⁠⠀
⁠⠀
Jenny är otroligt lyhörd för mina önskemål samtidigt som hon använder sina proffskunskaper för att ge mig tips jag själv inte tänkt på.⁠⠀
⁠⠀
Resultatet av den nya hemsidan blev över all förväntan. Sidan ger verkligen den känsla jag vill, den speglar mig och mina utbildningar och tjänster. Den blev så mycket mer än en uppdatering av den gamla hemsidan - det blev mitt nya hem!⁠⠀
⁠⠀
Att samarbeta med Jenny har varit en dröm. Jenny har hela tiden hållit mig uppdaterad och visat vad hon gjort, och i förväg meddelat mig när. Vi har alltid haft en dialog och jag har fått svar på mina frågor.⁠⠀
⁠⠀
Det har varit guld värt att ha en timbank och få Jennys hjälp att skapa en första e-kurs, mallar för snygga nyhetsbrev och få hjälp att uppdatera hemsidan när verksamheten förändras.⁠⠀
⁠⠀
Jag kan varmt rekommendera samarbete med Jenny!

Anna Larsson

Utbildare och coach, Skönhetens väg

Det är supersmidigt att jobba tillsammans med Jenny. Hon är kompetent på många områden och det är en otrolig fördel för mig som driver ett företag som har mycket av min verksamhet och marknadsföring online. Jenny kan hjälpa mig med det mesta bakom kulisserna som är kopplat till hemsida, nyhetsbrev, säljsidor och annat. Jag är supernöjd!

Kirsi Wahlström

Utbildare och coach, Blissum

Jenny är pedagogisk och seriös i sitt sätt att leda och guida oss noviser så att till och med jag lärde mig att bygga min webbsida.

Det är en härlig känsla. Tack Jenny!

Marie Mian

Föreläsare, Mian AB

Jag behövde hjälp med webbutveckling, bland annat med att bygga ihop ett api med min wordpress-sajt - sånt där som är rena grekiskan för mig men som Jenny löste på ett kick. Är supernöjd att jag valde att samarbeta med InternetForm AB och kan varmt rekommendera Jenny. 🌟

Maria Lofors

Redovisningskonsult, Jomalo AB

Den hjälp jag fått från Jenny när det gäller min webbplats har varit ovärderlig. Jenny har ett varmt och professionellt bemötande och jag litar fullt ut på hennes kompetens. Vidare så har jag alltid varit väldigt nöjd med de resultat som hennes arbete lett till. Med det sagt så kan jag varmt rekommendera Jenny till dig som önskar stöd och hjälp med din webbplats. Tack Jenny!

Hanna Böhlin

Själslig PT, Hållbar Hälsa med Hanna

Några projekt 2003-2019

Portfolio

Bollnäs Turism

Webbplats för Bollnäs Turism.

Snickeri Tallkotten

Säljer framgångsrikt kök online.

Leksaksaffär

Som de var förr.

Fagerhults by

Hemsida i WordPress.

Tur o Ton

Turistföretag som under många år bedrev turistverksamhet i Hälsingeskogen.

Fjällvägen

Kommunerna längs stråket
mot fjällen.

Voltersberg

Vandrarhem mitt i Bollnäs.

KFH

Kommunförbundet Hälsingland.

SSiM

Svenska skolan i Moskva.

Vilhelminabloggen

2005 pratade jag och Sara Idenfors ihop oss och ville skapa ett nytt projekt. Vi hade hört talas om fenomenet bloggar och forum så vi slog ihop dessa och skapade den lokala mötesplatsen Vilhelminabloggen där folk från bygden och utflyttade nu kunde kommunicera med varandra. Jag programmerade medlemssajten från blankt blad i PHP. Det här var innan kodbibliotekens tid.

Projektet växte och blev större än vi kunde ana. Vilhelminabloggen blev en del av medielandskapet i en tid då lokaltidningen flyttade till Umeå. Så småningom öppnade vi även Bollnäsbloggen.

När Facebook hade slagit stort fick projektet tacka för sin tid.

BokaTräning

Programmering, design och drift av bokningssystem för träningsanläggningar.

Används av bl a SVT, SR och UR.

PlogApp

Utvecklingsprojekt för Trafikverket, iPhoneapp som varnar för plogbilar då det är en stor olycksrisk att köra in i plogbilar vid snörök.

Idag jobbar jag främst bakom kulisserna hos olika småföretagare med WordPress, New Zenler, Woo Commerce mm.