Köpvillkor

Betalning

Priser: Alla priser är angivna i svenska kronor, exklusive 25% moms. I kundvagnen ser du det totala priset.

Förskott: Betalning för kurser och produkter görs i förskott.

Kortbetalning & Swish: Du kan betala med Visa, Mastercard, American Express och Swish. Kortbetalningen levereras av Stripe som är certifierade till PCI Service Provider Level 1.

SSL: All information som rör din betalning krypteras med SSL (Secure Sockets Layer) vid överföring till Stripe och dina kortuppgifter varken registreras eller lagras av InternetForm.

Frakt & Leverans

Frakt: Ingår i priset, inom Sverige. Paketen skickas med posten.

Leveranstid: ca 3-5 vardagar.
Det går bra att hämta paketet på kontoret i Bollnäs om det är brådis.

Avisering:  SMS / Mejl skickas till dej när paketet är inlämnat och på väg. Om paketet inte kunde delas ut aviseras du om var du kan hämta det.

Transportskada: Spar allt och anmäl transportskada så fort som möjligt genom att mejla beskrivning och bild till jenny@internetform.se

Ej hämtade varor returneras till InternetForm. För alla paket som inte löses ut debiteras du kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

 

J

Om jag ångrar mej?

Ångerrätt produkt: Du har full returrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt den och att den returneras i oskadat skick i originalförpackning. Returporto betalas alltid av dej.

Gör så här:

  1. Packa in flowochchillkorten väl.
  2. Lägg med en lapp med ditt ordernummer, namn, kontaktuppgifter, konto för återbetalning. Skriv även att du nyttjar ångerrätten.
  3. Lämna in varan hos postombud och betala fraktavgiften.

Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter.

Nöjdhetsgaranti webbkurs: Det känns viktigt att du är nöjd med investeringen. Om du mot förmodan inte känner dej nöjd efter första kursdagen får du pengarna tillbaka.  

Återbetalning: inom 30 dagar till ditt konto. Vid en retur återförs beloppet för varuvärdet inklusive frakten till dej dock inte returfrakten.

Rabattkoder

Så här får du tag på rabattkoder:

>> MeWe
Facebookgrupp med tips och material om flowochchillkorten samt flowochchillkursen
Gå med i MeWe »

>> Inspirationsbrevet
Ett filter om flow och chill. 12 nr/år.  Ja, jag vill ha inspirationsbrevet » 

Övriga köpvillkor


Reservationer:
 InternetForm reserverar sig för slutförsäljning och eventuella tryckfel samt förbehåller sig rätten att justera priser.

Force Majeure: InternetForm är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Lagar och regler. Vid retur eller reklamation gäller Konsumentverkets regler för e-handel samt distansavtalslagen. Vid eventuell tvist kommer InternetForm att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

GDPR. Information om gdpr finns här.

Företagsuppgifter:

Svensk InternetForm AB
Nyhedsbacken 2
821 31 Bollnäs

070-330 58 13
jenny@internetform.se

Orgnr: 556730-6666
Momsregnr: SE556730666601

R

GODKÄNNA KÖPVILLKOR

När du lägger din beställning godkänner du InternetForms köpvillkor.

VILL DU VÄXA GENOM ATT SÄLJA MER ONLINE?
Prenumerera på mitt inspirationsbrev "Ett filter om Flow & Chill", så får du en GRATIS guide med "5 nycklar till en egen säljmaskin".
Ja, jag vill ha inspirationsbrevet och en GRATIS guide för mer sälj online »