WEBBHJÄLP

– Vill du växa utan att jobba för mycket?

– Vill du växa utan att jobba för mycket? Få avlastning?

Är det här du?

👉  Du kan göra webbsatsningen själv, men det kommer ta sjukt mycket tid.

👉  Du är less på webbteknik som känns krånglig.

👉  Du vill växla upp i ditt företag och samtidigt ha tid för mejvård.

 

Hej, Jenny Sandfors heter jag. På bilden sitter jag på mitt utekontor och jobbar. Där älskar jag att planera eftersom miljön är fantastisk och låter tankarna flöda på ett alldeles särskilt vis. 

När jag knäckte koden till ett liv fyllt med flowiga arbetsdagar där chilltid och mejvård fanns instucket i schemat kände jag att energin flödade genom dagen och följde med hem till kvällen. Jag vill hjälpa dej med ”det digitala” så du får tid över till flow i din business, jobbro och mejvård.

Har jobbat som webbutvecklare i 20år, drivit webbyrå i 15år och läst informations- och medievetenskap på Högskolan i Kalmar. Mer om mej >>

Jag vill att tekniken hjälper dej och känns okrånglig!

Få hjälp & stöd.

Nå ut med din grej.

Sälj online.

Det är supersmidigt att jobba tillsammans med Jenny. Hon är kompetent på många områden och det är en otrolig fördel för mig som driver ett företag som har mycket av min verksamhet och marknadsföring online. Jenny kan hjälpa mig med det mesta bakom kulisserna som är kopplat till hemsida, nyhetsbrev, säljsidor och annat. Jag är supernöjd!

Kirsi Wahlström

Utbildare och coach, Blissum

Jag behövde hjälp med webbutveckling, bland annat med att bygga ihop ett api med min wordpress-sajt – sånt där som är rena grekiskan för mig men som Jenny löste på ett kick. Är supernöjd att jag valde att samarbeta med InternetForm AB och kan varmt rekommendera Jenny. 🌟

Maria Lofors

Redovisningskonsult, Jomalo AB

När jag fick uppdraget att fixa en hemsida åt Gävleborgs köpmannaförbund var valet enkelt, självklart tog jag hjälp av Jenny på InternetForm.
Jenny är lätt att samarbeta med. Hon fixar och donar så allt ska bli så bra som möjligt och förstod alltid vad jag var ute efter trots att jag inte alltid visste själv. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan med varm hand rekommendera Jenny och InternetForm!
Malou Sköld

Samordnare, Bollnäsdraget

Så här kan jag hjälpa dej

Webbhjälp


Samla ihop det webbjobb du tycker känns krångligt, tråkigt och jobbigt.

Sänd över det till mej så jobbar jag för dej.

🍃 Så får du tid över till flow & chill i din kärnverksamhet.

EXEMPEL I:

Du planerar ett webinar.
Jag förbereder utkast för annons, bildspel och mailsekvenser. Sammanfattar webinaret och mailar ut inspelningslänk till e-postlistan.

EXEMPEL II:

Du sänder Live en gång i veckan.
Jag skapar content utifrån din sändning t ex korta videoklipp, frågor, info och skickar ut på din e-postlista.

EXEMPEL III:

Du vill öppna en membershipsite.
Jag hjälper dig sätta upp en membershipsite och hjälper dej sen med löpande kundservice och kundvård mm.

Att anlita Jenny och InternetForm för att hjälpa mig med min hemsida är den bästa investeringen jag har gjort för mitt företag. Hon har sparat mig mycket tid och stress och jag ser att arbetet ger resultat. 

Jenny tog hänsyn till alla mina önskemål och rättade till mycket ’behind the scenes’ för att få hemsidan att fungera bättre. Hon var tydlig med hur mycket tid hon behövde så jag behövde inte oroa mig för min budget. När hon var klar med sitt arbete fick jag en tydlig lista med vad jag kunde jobba med för att fortsätta själv (vilket var precis vad jag ville få).

Jag ser nu att flera kunder redan har börjat hitta mig genom min hemsida, vilket jag är säker på är tack vare Jenny.

Jag kommer inte tveka en sekund att anlita Jenny igen framöver och rekommenderar henne varmt till alla som behöver hjälp. Hon är trevlig, professionell, engagerad och lätt att jobba med.

Janine Laag

Fotograf, Lumeah Photography

Jag kan hjälpa dej med till exempel:

> Skapa freebie i t ex Canva.

> Landningssida.

> Mailserie - automation.

> E-postlistor i t ex MailerLite eller MailChimp eller liknande.

> Säljsida med betallösning.

> Koppla ihop system.

l

> Uppdatera hemsidan i t ex WordPress eller annat system.

> Skriva blogginlägg.

> Videoredigering.

> Bildbehandling.

> Kundvård.

> Research inför inköp av teknik.

U

> Bokningssystem.

> Felsökning.

> Bygga e-kursplattform.

> E-handel i WooCommerce.

> Leta upp, köpa in, installera och anpassa plugins i WordPress.

> Betalningar på hemsidan.

Det här paketet kan jag verkligen rekommendera. Jag var med under dagen och fick handfasta bra tips och råd och jag lärde mig själv mycket.

Det underlättade enormt att ha Jenny vid min sida som hjälpte mig med alla mina frågor.

Sarah Appeltoft

Sömmerska, Satyg

Ibland anlitar jag Jenny som virtuell assistent när jag inte hinner med allt som jag tänkt. Nu senast ringde hon till alla nya kursdeltagare och kollade om de kommit in på kursportalen och fått alla mina mejl. Innan dess har hon gjort alla möjliga uppgifter. Jag kan garantera att du blir nöjd om du anlitar henne för detta.

Patricia Erlandsson

Digital strateg, Lyckas Online

Jenny är pedagogisk och seriös i sitt sätt att leda och guida oss noviser så att till och med jag lärde mig att bygga min webbsida.

Det är en härlig känsla. Tack Jenny!

Marie Mian

Föreläsare, Mian AB

Alla priser exkl moms. Ord timpris 925:- under 2020.

BONUS – Flow & Chillkort

 

Flow & Chillkorten är en ask fylld med 30st fyll-i-kort i vykortsformat där du svarar på frågor om dej och ditt företag, tex:

🌿 guldkanter
🌿 energitjuvar
🌿 första hjälpen om du blir sjuk
🌿 peppmeddelande till dej själv mm. mm.

Fyll i korten för att designa ditt företagarliv, dina arbetsdagar. Systemet underlättar för dig att plocka fram din planering, få plats för mejvård och ta de viktiga stegen framåt. Ett paket ingår i Moon & Star.

Läs mer om Flow & Chill korten

Jag tror på oss småföretagare som en plats där genuina idéer kan gro och växa för att göra skillnad i världen. Därför känns det speciellt för mej att jobba med själfulla entreprenörer som vill växa och sprida sin vision.

Jag vill göra det krångliga okrångligt. Hjälpa och avlasta så du får tid över till flow och chill i din business. Välkommen till mej, en personlig webbyrå i Hälsingland

Flowiga hälsningar
från Jenny Sandfors