New Zenler, för dig som vill hålla kurser online

Allt du behöver för din kursverksamhet

New Zenler är en kursplattform där du kan sälja och leverera kurser och medlemstjänster. Här kan du lägga upp dina kurser, hålla webinar och lektioner live, skapa säljtunnlar, skicka ut nyhetsbrev, sälja och ta betalt med automatik mm.

Zenler Logotype

Allt-i-ett-system

Ta en genväg

I New Zenler får du bitarna du behöver för att sälja din kunskap online. Som alltid när man kommer in i ett nytt system kan det kännas överväldigande.

Därför har mina Zenlerkunder uppskattat att få guidning och coachning i systemet. En genväg till precis det du behöver lära dig i början för att sätta igång.

– Vill du också få 1:1 coachning?

Börja med att öppna ditt konto hos New Zenler

Du kan starta ett gratiskonto hos New Zenler för att testa runt lite. Sen går du över till ett betalkonto när det är dags att köra igång. Använder du min återförsäljarlänk via knappen nedan får du 20% rabatt på en coachingsession när du blir betalande kund hos New Zenler.

Jenny coachar online via Zoom, få guidning i New Zenler när du skapar dina kurser.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”När jag satt vid min dator, frustrerad och uppgiven över tekniken som jag inte fick till hittade jag Jenny. Med sitt lugna sätt hjälpte hon mig med precis det jag behövde. Jenny är lyhörd, pedagogisk och mycket kompetent. Tveka inte att ta kontakt med Jenny om du behöver coaching. Du kommer inte att ångra dig!

Milja Ranung, Tarotdialog

Så här går det till

1). Boka ditt paket

Jag har lagt upp förslag på tre olika paket här på sidan. Har du andra behov så hör av dig till mig, det finns fler upplägg bakom kulisserna.

w

2). Planering

Beroende på vilken typ av New Zenler-paket du väljer ser planeringen lite olika ut. Du kanske bokat coaching, då ses vi på Zoom eller så har du bokat hjälp att designa din kursportal och då ses vi i ett uppstartsmöte för att gå igenom projektet.

3). Produktion / Coaching New Zenler

Produktion – Jag designar eller ordnar de inställningar vi kommit överens om.

Coaching – Vi ses online på Zoom. Du tar med dig dina funderingar så diskuterar vi och tittar på dina frågor. 

Priser & Paket

CUSTOM DOMAIN

Få hjälp att koppla en egen domän till din kursportal i New Zenler.

2 500:-

exkl moms

Support

Få en överblick över systemet och red ut vilka delar du behöver jobba med just nu. Support till hands när du skapar din kursportal.

– Genomgång av dina planer via mejl.
– 1:1 coaching online x 3st á 45min.
– Mejlsupport under 1 månad.

6 500:-

exkl moms

Skapa grunden

Jag gör det för dig – Lämna över jobbet med att designa din kursportal, skapa säljsidor för din första kurs, koppla på betallösning och snygga till de viktigaste systemmejlen.
2 möten á 45min ingår.

16 500:-

exkl moms