GDPR – policy för personuppgifter

Hej! När du blir kund hos mig spar jag vissa person- och företagsuppgifter för att vårt samarbete ska bli så smidigt som möjligt.

Kunduppgifter som behövs enligt bokföringslagen sparas i 7år i InternetForms ekonomisystem. Bokföringen görs i Bokio och där sparas uppgifterna på deras servrar i molnet.

Din kundmapp med material som du sänt till mig och som jag skapar under ett projekt sparas på min dator och en säkerhetskopia på separat hårddisk. Om vi slutar jobba ihop raderas materialet.

Mejl som vi sänder till varandra lagras på en virtuell server hos Eps Domains som vi samarbetat med sedan starten av företaget. (Så här skriver Eps Domains om systemet: Servern ligger på en avancerad infrastruktur med redundans i alla led fördelade på två datahallar i Stockholm. Hallarna har en separat privat dedikerad gigabit-fiber mellan sig som främst används till backup.).

Fyller du i formuläret på kontaktsidan och skickar iväg så hamnar det i min mejlbox. Två gånger per år görs en rensning av gamla mejl.

Beställningar på boka-sidan hamnar i webbutiken (WooCommerce) och betalkortsinfo hos Stripe. Bloggkommenterar sparas i WordPress. Detta på samma server som beskrivs under mejl ovan. Kontakta mig om du vill att uppgifterna plockas bort.

 

w

Prenumererar du på inspirationsbrevet ”Flow och chill på jobbet” sparas din mejladress och ditt namn hos MailerLite (nyhetsbrevsleverantör). Du kan när som helst välja att avregistrera dig från nya utskick och dina uppgifter raderas då ur systemet.

På webbplatsen används cookies, små textfiler som sparas på din dator för att kunna se statistik över hur webbplatsen används så att upplevelsen kan uppdateras och förbättras utifrån er som besöker den.

Annonsverktyg som hanteras av tredje part för marknadsföring används ibland.

Dina uppgifter behandlas med respekt och säljs aldrig.

Frågor? Mejla mig på jenny@internetform.se