Boken: Bipolär, fånge i min egen historia

210 kr

Slut i lager

Hej! Den tryckta boken är nu slutsåld. Jag är så innerligt tacksam för alla som beställt hem den, läst och hört av sig med fina recensioner. Över 1200 ex är sålda och boken lever nu vidare i den digitala versionen. Klicka gärna hem den i digitalt format och få tillgång till den direkt. Du läser den i mobil, läsplatta eller på datorn. I den versionen finns även bilder och musikvideos som förstärker varje kapitel. Extra bonus: inläsning av boken att lyssna på.
Till den digitala boken »

——

Beskrivning av boken:

Jag är redo att berätta för dig om när jag hamnade på en sluten psykiatrisk avdelning. Det hände precis när mitt företag blomstrade,  när jag var on top of the world. Jag kunde inte tro att det var sant. 

När jag fick diagnosen bipolär sjukdom kom det som en chock och jag hade så svårt att hantera skammen jag kände. Det är läskigt att kliva ur sin comfort zone och outa den här bipolära resan. Den som jag tidigare hemlighöll och skyddade bakom stål. Har du haft en hemlighet som du skämts över någon gång? Då vet du vad jag pratar om. Det här kan vara det modigaste jag någonsin gjort. 

– Vad skulle du säga om du visste?, var en fråga som snurrade i mitt huvud. 

Tills jag förstod att jag inte kunde slösa mer energi på att skämmas. All kraft behövdes för att fortsätta vara högpresterande och hitta ett sätt att må bra mellan de bipolära skoven. 

Jag vill inte att andra ska drabbas av stigmat kring psykiska sjukdomar. 

Så, jag skrev en bok!

Vi kan alla hjälpas åt. Jag berättar mer i boken – “Bipolär, fånge i min egen historia. Från hopplöshet till livsglädje.” .

Jag har försökt att ärligt och naket berätta om resan in i en bipolär värld. Samtidigt vill jag dela konkreta tips för dig som också längtar efter ett liv med harmoni och kreativitet eller för dig som är anhörig och vill hitta verktyg att använda tillsammans. Min intention är att boken ska vara kärnfull och lättläst. Jag varvar mina mörkaste tankar och djupaste känslor med insikter och strategier.  

Kategori: