Hemsida i WordPress, ditt digitala hem

Bjud hem ditt folk och visa hur du kan hjälpa till

Jag hjälper dig hela vägen till en bra grund att stå på. Ett eget digitalt hem, skräddarsytt och inrett för att känna igen dig och ditt företag. Berätta för besökarna på din hemsida hur du kan hjälpa till att lösa deras problem, hur ni kan jobba tillsammans och visa vad du erbjuder.

WordPress logotype

flexibelt & utbyggbart

Hemsida i WordPress

WordPress är fylld med bra funktioner och finesser och det finns massor med appar att lägga till när det behövs. Systemet är väl beprövat och används av många av världens alla hemsidor.

Ett designverktyg som gör skillnad!

Det inbyggda designverktyget i WordPress kan upplevas krångligt och stelbent vid uppdatering av sidorna. Därför ingår det fantastiska designverktyget Divi i det här hemsidespaketet (värde 89$/år).

Jenny hjälper dig hela vägen till en egen hemsida i WordPress

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Alla soloföretagare behöver en Jenny, utan henne skulle min väg till⁣ onlineföretagandet varit så mycket krokigare än vad den är nu.⁣
100% nöjd kund”

AnnKatrin Noreliusson, Familjebalans

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Resultatet av den nya hemsidan blev över all förväntan. Sidan ger verkligen den känsla jag vill, den speglar mig och mina utbildningar och tjänster. Den blev så mycket mer än en uppdatering av den gamla hemsidan – det blev mitt nya hem!”
Anna Larsson, Skönhetens väg

Så här går det till

1). Boka ett lära-känna-samtal

Vi ses i ett kort (15min) möte online för att prata ihop oss om vad du vill ha hjälp med. Efter mötet får du en offert. Boka samtal här »

w

2). Planering

När du tackat ja till offerten gör vi en digital high five och sätter igång. Vi möts i ett planeringsmöte där vi idéar och diskuterar. Din grafiska profil med färger, typsnitt och ev logo behöver du ha klar sen tidigare.

3). Design

Jag skapar ett unikt designförslag som du i lugn och ro tittar igenom och känner efter om det känns rätt. Det är lätt att justera förslaget, flytta runt olika delar, ändra färger och former osv.

4). Produktion hemsida

När du är nöjd med designförslaget är det dags att producera hemsidan med ett innehåll som ger en tydlig bild av ditt företag. Jag ser till att sidorna är genomarbetade och jobbar med att designa, redigera dina texter och behandla dina bilder så de passar för webb och mobil. Ordnar den teknik som behövs i bakgrunden och grundläggande sökmotoroptimering (metabeskrivningar i SEO by Yoast)

4). Dok & genomgång

Dokumentation för din hemsida ingår och en genomgång av WordPress och Divi för att själv kunna uppdatera hemsidan.

4). Lansering av hemsidan

När du känner att tiden är rätt trycker jag på de sista knapparna för att lansera. Din hemsida går live och kan synas för världen.

– Hur vill du fira det?

Priser & paket

Hemsidespaket

Unik design i Divi
Licens för Divi ingår (ord pris 89$/år)
5st sidor (ex: Hem, Tjänster, Boka, Om oss, Kontakt)
Mall för GDPR-sida
Cookiebanner & säkerhetsverktyg
Grundläggande SEO
2 st möten online

Kostnader för domän, webbhotell, ev betalplugins för specialfunktioner eller annan programvara ingår ej.

Din investering:

29 000:-

exkl moms

Vill du boka hemsidespaketet? Börja med att boka tid för ett Lära-känna-samtal så berättar jag mer.

PS. Vill du sälja dina grejer eller tjänster i en webbutik?
Läs mer om Woo som kan kopplas till din WordPress-hemsida »