Skapa ditt lönsammaste år

Vill du göra ditt år 2021 till det lönsammaste år du haft i ditt företag?
Förra året innebar utmaningar av ett helt nytt slag som ingen av oss var beredda på. Men nu stänger vi dörren om 2020. Vi tar med oss alla lärdomar och siktar på att göra 2021 så mycket bättre.

Vilka ekonomiska mål har du satt upp för det här året?

Vi vill att du ska överträffa dina mål med råge! Du har allt du behöver för att skapa ditt liv du vill ha. För att vara en hållbar företagare som hjälper människor behöver du tjäna pengar. Ju mer pengar du tjänar desto fler kan du hjälpa.

Vi som arrangerar eventet är alla medlemmar i membershipen The Inner Circle + att vi driver våra egna framgångrika företag. Nu vill vi inspirera dig att verkligen gå ”all in” för 2021.

 

”Det finns inte en bestämd mängd pengar som gör att om du tjänar mer så tjänar någon annan mindre.”

 

Därför ska du släppa alla tankar om konkurrens, skuld och skam kring pengar. Pengar är det verktyg du behöver för att skapa resultat för dig själv och för andra.

På den här kickoffen får du nya idéer och insikter så att du kan gå från att kämpa för att dra in intäkter till att känna att du kan skapa pengar när du behöver dem.

Money on demand!

Och förutsättningarna har aldrig varit bättre.

The Inner Circle – Erica, Therese, Jill, Malin, Marjorie, Janine, Cecilia & Jenny

Anmäl dig här redan idag, fram till 10/1 får du early bird-pris

Jenny Sandfors, webbutvecklare

Hej! Jenny Sandfors här.
Jag hjälper själfulla entreprenörer med det digitala så de får tid att göra sin grej.
…det är min tårtbit för mer flow och chill i världen! Här samlar jag artiklar om själfullt entreprenörskap och webbhjälp. Välkommen!

Tävling – InternetForm 20 år

Jag kan nästan inte tro det är sant, men webbyrån fyller på fredag den 15/12-2023 hela 20 år. Det firas med en jubileumsvecka.

Virtual summit för kvinnliga onlineföretagare

Känner du dig ibland överväldigad av alla ”måsten” och ”borde” som omger ditt företagande? Välkommen till Pressure free business summit.

New Zenler, en kursportal

Vad är New Zenler? En allt-i-ett plattform för att sälja och leverera kurser och medlemstjänster. Marknadsföring, sälj och leverans i ett.

PHP 8

Webbhotellen uppdaterar nu det programmeringsspråk som används av WordPress. Om din hemsida inte är uppdaterad kan den få problem. Hör av dig så tittar vi på det tillsammans.

Businesskvinna & bipolär – livskris som katalysator för drömmen

Businesskvinna & bipolär – livskris som katalysator för drömmen. Se samtalet där jag gästar Kirsi Wahlström på Blissful Business YoUniversity.

Att kliva fram och äga sin berättelse

Ett avsnitt för dig som vill höra att det är möjligt att göra det som från början kändes omöjligt. Jag gästar Jill på Solopreneurpodden.

Mer värme, mindre skam i Podden Cirkeln

Bipolär & entreprenör, går det? Om skam över psykisk ohälsa / sjukdom och att låta den komma ut i ljuset. Jag besöker podden Cirkeln.

Boklansering

Jag har försökt att ärligt och naket berätta om resan in i en bipolär värld. Mörka tankar och djupa känslor varvas m insikter och strategier.

Lär känna mig i varumärkespodden

Vill du veta mer om mig innan du skickar en förfrågan om att jobba ihop med det digitala? Då kan du lyssna på det här poddavsnittet.

Energibalans på jobbet

Hur viktigt är det för dig att skapa ett hållbart företag? Hållbart för dig som människa? Som egen företagare har vi stor frihet. Den vill jag ta tillvara på! Det är viktigt eftersom friheten är min drivkraft. Så här skapar jag energibalans på jobbet för att hålla hela vägen hem.