Sälj dina grejer i webbutiken WooCommerce

Kom igång med e-handel

Du har säkert hört att det handlas en hel del grejer online. Är det dags för dig att bjuda hem kunder till en egen webbutik? Toppen! Jag hjälper dig att få allt att funka samtidigt som du lär dig ta hand om din nya butik. Har du en fysisk butik idag med t ex kassasystemet Zettle så kan vi samköra lager och viktig info mellan systemen.

woocommerce logo

bygg för sälj

Din egen stil

Du står framför din nyckelfärdiga butik. Hur ser den ut när den är målad och inredd i din stil? Hur känns det när första kunden kliver in och handlar?

Jag hjälper dig att resa stommen och ser till att det blir så ombonat som du och dina kunder vill ha det.

Woo är fyllt med finesser

WooCommerce (Woo) är en komplett e-handelsplattform som används i WordPress. Du har alltså hemsidan och webbutiken i samma system. Obegränsat antal produkter, betallösning, orderhantering, rabattkoder, statistik, säkerhetsskydd, fraktalternativ. Woo är en webbutik med extra allt!

Det kostar inget att använda grundstommen i Woo. Det finns många extra program att köpa till om du i framtiden vill utöka några funktioner (plugins) i systemet.

Så här går det till när Jenny Sandfors hjälper dig med webbutik i Woo

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Jenny är inkännande och jättebra på att kartlägga vad man behöver hjälp med och sen föreslå bästa sättet att realisera det.⁣ Hon har lång och bred erfarenhet i branschen och vet vad som funkar bäst. Är det något hon inte vet så tar hon reda på det och man känner att man får bra värde.
Tove Larsson, Brokig (webbutik)

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

”Jag kontaktade Jenny då jag behövde proffshjälp med att skapa en webbutik och göra några justeringar på hemsidan. Det var enkelt att jobba med Jenny. Hon förstod lätt problematiken och presenterande löpande bra lösningar som jag själv inte hade kommit på. Hon delade generöst med sig av texter och annan information som var viktig för mig och för min webbutik.
Jaana Norén, Healingstugan

Så här går det till

1). Boka ett lära-känna-samtal

Vi ses i ett kort (15min) möte online för att prata ihop oss om vad du vill ha hjälp med. Efter mötet får du en offert. Boka samtal här »

w

2). Planering

När du tackat ja till offerten gör vi en digital high five och sätter igång. Vi möts i ett planeringsmöte där vi idéar och diskuterar. Din grafiska profil med färger, typsnitt och ev logo behöver du ha klar sen tidigare.

3). Design

Efter att vi pratat ihop oss om hur du vill att ditt företag ska uppfattas skapar jag en designskiss som vi möblerar om i tills du är nöjd.

4). Produktion

När du är nöjd med designförslaget är det dags för mig att producera webbutiken och göra de inställningar som behövs.

Sen är det dags för dig att fylla din webbutik med dina fantastiska produkter! Har du redan produkter i ett annat system? Då kan det vara möjligt att importera därifrån och synkronisera lager mm.

4). Dok & genomgång

Dokumentation för din webbutik ingår och en genomgång av WordPress, Divi och Woo.

5). Lansering

När du känner att tiden är rätt trycker jag på de sista knapparna för att lansera. Din webbutik går live och beställningar kan läggas.

– Hur vill du fira det?

BEHÖVER VI NÅGRA FÖRKUNSKAPER?

Ja, för att sköta din webbutik behöver du grundläggande dator- och onlinekunskaper. I paketen ingår en timmes genomgång, men du behöver även lägga egen tid på att lära dig systemet.

VAD ÄR DIVI?

Ett designverktyg som gör skillnad!

Det inbyggda designverktyget i WordPress kan upplevas krångligt och stelbent vid uppdatering av sidorna. Därför ingår det fantastiska designverktyget Divi i alla webbutikspaket (värde 89$/år).

BEHÖVER VI VARA AKTIV UNDER PROJEKTET?

Ja, även om jag gör det mesta rent tekniskt behöver vi prata ihop oss,  material behöver plockas fram och olika beslut ska tas. Vi mejlar mellan varandra och ses i onlinemöten.

KOSTNADER SOM TILLKOMMER
  • Webbhotell med domän och utrymme för butiken.
  • Ev extra betalplugins (om du behöver extra finesser).
  • Kortavgifter för betallösning.
  • Fraktkostnader.

WordPress och WooCommerce är gratis att använda.

LITEN MEN TRYGG BYRÅ

InternetForm AB är en liten webbyrå. Här får du personlig service och möts av mig, Jenny Sandfors, varje gång du kontaktar företaget. Det brukar mina kunder uppskatta och känna sig trygga med.

Behöver du garantier på att direkt kunna få hjälp och ha tillgång till support kvällar och helger behöver du en större byrå.

Jag har drivit företaget sen 2003 (AB sen 07) och älskar att supporta andra entreprenörer som vill utveckla sitt drömföretag online! Hos mig kommunicerar vi främst via mejl och planerade onlinemöten, det brukar funka klockrent 🙂