Chill – vad är det?

14 feb 2018 | Livsvård

Jag har haft lätt att komma in i flow men glömt bort att balansera med ”chill”.  Se hur förrådet blev ett chillrum med enkla medel. 

Exempel på chill i min värld

Det är viktigt för mig att balansera upp med avkoppling (chill) för att allt ska rulla med lätthet trots ”min” sjukdom och perioder av mer att göra. Hur skapar du utrymme i din vardag?
Mina fem favoriter är:

  1. Meditation
  2. YinYoga
  3. Massage
  4. Skogspromenader
  5. Fika

Jag gillar YinYoga och Massage som är i en vacker, fridfull miljö och jag är så lycklig över att två företag i Bollnäs erbjuder det. När jag går in hos dom drar jag ett djupt andetag och andas in doften och atmosfären och kroppen svarar med ett härligt lugn som sprider sig i mig.

Skapa ett enkelt chillrum

På jobbet hade vi ett förråd som egentligen inte behövdes och med enkla medel blev det ett chillrum. Loppisfynd, hemma-hos-mig-själv-fynd och lite nya grejer. Här mår jag gott mellan intensiva jobbpass <3 Före- och efterbilder, från förråd till chillrum:

Byggde ett chillrum. Före och efterbilder.

lyssna på underbar beskrivning – träna ditt ”Monkey mind”

Over and out, 
Hälsningar Jenny Sandfors, InternetForm

 

VAD TYCKER DU?
– SKRIV GÄRNA EN KOMMENTAR

0 kommentarer

Bloggare - Jenny Sandfors

Bloggare - Jenny Sandfors

Hej, jag heter Jenny och är webbutvecklare. Jag hjälper själfulla entreprenörer att få mer flow och chill på jobbet. Det gör jag genom att ta hand om de digitala bitarna som känns krångliga så de får tid att göra sånt de älskar och får energi av.

OM BLOGGEN

Hur kan vi skapa ett effektivt arbetsliv där vi jobbar i flow och samtidigt ta hand om oss för att orka vårt eget tempo?

Det gillar jag att utforska. Energibalans. Mer flow och chill på jobbet!

VILL DU VÄXA GENOM ATT SÄLJA MER ONLINE?
Prenumerera på mitt inspirationsbrev "Ett filter om Flow & Chill", så får du en GRATIS guide med "5 nycklar till en egen säljmaskin".
Ja, jag vill ha inspirationsbrevet och en GRATIS guide för mer sälj online »